Borac doživeo "potop" u Čačku, Igokea se ugrejala i sa +27 slavila kraj Morave

Kakav meč u režiji Igosa!

Foto: ABA liga / Borac Cacak / Dusko Radisic

Košarkaši Igokee bili su neverovatni u Čačku i slavili su protiv domaćeg Borca sa čak 30 poena razlike, bilo je 88:61, čime su posle Zvezde naneli još jedan ubedljiv proaz košarkašima koje s klupe predovi Marko Marinović.

Od samog starta, gostujuća ekipa je diktirala tempo igre, čime nisu dopustili Borcu ni pedalj mogućnosti da makar i ugrozi njihovu prednost.

Već nakon prve četvrtine je bilo jasno u kom smeru će ići utakmica, pošto je Igokea napravila razliku od 10 poena, a pritom su neutralisali i najboljeg košarkaša Borca, Hantera Hejla.

Druga deonica je bila dosta ujednačenija, ali je ponovo Igokea bila bolja i samo je uvećala svoju prednost. Totalni slom je Borac doživeo u trećoj četvrtini, tu je Igokea prvi put ostvarila prednost od 30 poena na meču, ali je i ona polako opadala. 

Konačno, na samom kraju, Igokea je navijačima u Čačku pružila još 10 sjajnih minuta, dok je Borac pokazao da ipak "ume da igra košarku", ali i to je čak bilo slabo za silnu Igokeu.

Najbolji u Borcu je bio iskusni Sava Lešić sa 13 poena, dok je na drugoj strani Antabija Voler dao 16 koševa, čime je bio i najefikasniji igrač na meču.

Video: Zadar slavi Srbina: Resetova Amerikanca na fabrička podešavanja blokadom u poslednjoj sekundi

(Telegraf.rs)