KLS: Dabl-dabl Raška Katića nedovoljan za pobedu Radničkog u Zemunu, Vršac lako sa Metalcem

Odigrani su zaostali mečevi Košarkaške lige Srbije

Foto: ABA 2 liga / Dragana Stjepanović

Košarkaši zemunske Mladosti savladali su na domaćem terenu ekipu kragujevačkog Radničkog rezultatom 102:94 u zaostaloj utakmici 18. kola Košarkaške lige Srbije.

Ekipa iz Zemuna je kontrolisala rezultat tokom gotovo čitavog meča, a u jednom trenutku treće četvrtine prednost je iznosila preko 20 poena razlike, ali su se Kragujevčani strpljivo vraćali u meč, u poslednjem kvartalu prišli na samo poen zaostatka, ali nisu mogli do potpunog preokreta.

Najbolji igrači u ekipi Mladosti bili su Otis Livingston sa 25 poena, poen manje upisao je Andrija Bojić, dok je 21 poen ubacio Šejn Gibson. Na drugoj strani najefikasniji je bio Marko Đerasimović sa 27 poena, 24 je ubacio Filip Dumić, a Rašku Katiću su dve asistencije falile za tripl-dabl učinak pošto je uz 22 poena i 11 skokova upisao i osam asistencija.

U zaostalom meču 19. kola Metalac je na svom terenu lako savladao Vršac sa 87:73.

Meč je rešen krajem druge i početkom treće četvrtine kada su Valjevčani napravili seriju 18:2 i prelomili rezultat u svoju korist.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Vojin Ilić koji je ubacio 22 poena i zabeležio devet skokova, dok je na drugoj strani bivši centar Partizana Uroš Luković ostvario jak dabl-dabl učinak od 21 poena i 17 skokova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Jokićeva asistencija večeri na Ol Star meču za tačdaun Lebrona Džejmsa

(Telegraf.rs)