Premijer Španije počeo govor pred medijima hvalospevom o Jokiću: "Divim mu se"

Pedro Sančež je veliki fan košarke i još veći Nikole Jokića

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je danas Premijera Španije Pedra Sančeza sa kojim je na sastanku, pored ostalog, proćaskao i o košarkaškim temema, jer su obojica veliki ljubitelji igre pod obručima.

Zanimljivo da je Sančez od plejade sjajnih španskih igrača koji su na sceni poslednjih godina kao omiljenog izabrao - Nikolu Jokića! Španski premijer je čak i obraćanje medijima na zajedničkoj konferenciji počeo hvalospevima o srpskom košarkašu.

- Hvala vam, hvala vam svima ovde prisutnim, dragi Aleksandre, predsedniče, hvala vam na jednom velikom prijemu ovde u Srbiji. Preneću vaše pozdrave kralju Španije - počeo je Pedro, pa "prešao na stvar" - o košarci i Jokiću.

- Predsednik je već pričao o različitim temama o kojima smo pričali na našim sastancima, a jedna jeste ta da i jedan i drugi volimo košarku i ja sam zapravo izrazio divljene zbog jednog fantastičnog igrača, a to je Jokić. Ne samo da mi se sviđa košarka, posbeno američka NBA liga, naravno i uvek volim da igram i volim da gledam utakmice i da uživam još više u košarci koju igra Jokić - rekao je španski premijer.

(Telegraf.rs)