Obradović pred Igokeu: "U Republici Srpskoj imamo iskrene prijatelje i mnogo navijača"

Crno-beli gostuju Igokei

Foto: MN Press

Ekipa Igokee je uvek nezgodan protivnik, imamo iskustvo od prošle godine i izuzetne utakmice koju smo na neverovatan način uspeli da dobijemo, izjavio je trener košarkaša Partizan Željko Obradović dan pre utakmice sa Igokeom.

- Idemo da igramo protiv Igokee. Znamo da u Banjaluci imamo prave prijatelje, iskrene prijatelje i dosta navijača. Treba da iskoristimo jedan jedini trening pred utakmicu da reagujemo, pripremimo se i probamo da nastavimo ovo gde smo sad. Iz dobre odbrane da dođemo do agresivnosti koja bi nam pomogla da odigramo dobru utakmicu - istakao je trener "crno-belih".

Bek Partizana Aleksa Avramović, koji se vratio na teren posle pauze od šest meseci, istakao je podršku koju će njegova ekipa imati sutra.

- Čeka nas nova utakmica, svi znamo kakvo ćemo domaćinsko navijanje imati jer cela Republika Srpska navija za Partizan. Jedva čekamo da idemo u Laktaše i pokušamo da pobedimo taj meč. Znamo kako je bilo prošle godine, znamo da neće biti nimalo lako, ali idemo da se borimo - izjavio je Avramović.

Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Partizana u nedelju od 18:30 časova gostuju ekipi Igokee u okviru 12. kola ABA lige.

(Telegraf.rs/Tanjug)