Šou Kampaca u Skoplju, Argentinac dao tri trojke za minut, zvezdaši u transu!

Kakva preciznost, igrači MZT-a bez rešenja za ovaj rafal

Argentinac Fakundo Kampaco potvrđuje klasu u Skoplju protiv MZT-a u meču ABA lige, između šampiona i jednog od najslabijih timova regionalnog takmičenja. Sputan da igra u Evroligi, željan košarke, Argentinac blista u ABA mečevima, a posebno motivisan je danas u Skoplju, gde deluje nezadrživo za domaće, igra simultanku u lepom ambijentu.

Kampaco je već u prvom poluvremenu dobro popunio sve statističke kolone, ali je onaj pravi napadački bljesak usledio u trećoj deonici.

Naime, Kampaco je oduševio veliki broj navijača Zvezde u Skoplju, ali i saigrače, ubacivši tri trojke u rasponu od samo jednog minuta!

Argentinac je najpre pogodio za 33:44, potom za 36:47, a onda, već u narednoj akciji, za ubedljivu prednost Beograđana 36:50. Do tog momenta Kampaco je u statističke kolone uneo 16 poena, 6 skokova i 6 asistencija - za indeks korisnosti 22.

Zbog ovakvih stvari navijači Zvezde željno čekaju Argentinca u evroligaškim utakmicama, na kojima, kao što je poznato, ne može da igra zbog sankcija koje je direkcija elitnog takmičenja uvela srpskom klubu.

Do marta, Kampaco će majstorije moći da demonstrira samo u okviru regionalnog takmičenja.

Video: Na meču Zvezde i Skoplja desila se neverovatna stvar posla samo 25 sekundi meča

(Telegraf.rs)