"Svima je jasno o čemu se radi": Lazić bez dlake na jeziku o situaciji sa Kampacom

Bura se i dalje ne stišava

Košarkaši Crvene zvezde će u utorak od 19 časova dočekati ekipu Real Madrida, u okviru 18. kola Evrolige. Neće biti u sastavu Luke Vildoze zbog povrede, kao ni Fakunda Kampaca koji i dalje nije registrovan, a upravo o tome je pred sutrašnji meč govorio i kapiten Zvezde, Branko Lazić.

- Još ne znam u čemu ćemo izaći. Što se tiče cele njegove situacije, svima je već jasno o čemu se radi. Juče je Evroliga na svoj zvaničan profil postavila sliku onih majica koje smo nosili u Valensiji, da bi ih nekoliko sati kasnije skinula. To je, onako, malo čudno... Nadam se da će se to što pre rešiti i da ćemo biti u punom sastavu u svim utakmicama koje igramo - rekao je Lazić.

Crveno-beli moraju na različite načine da pripremaju mečeve Aba lige i Evrolige, s obzirom na situaciju oko iskusnog argentinskog plejmejkera.

- Teško je, ali moramo da se navikavamo na svaku situaciju. Sada je situacija oko njega takva, ponavljam, nadam se da će se to što pre rešiti i da nećemo imati tih oscilacija. Na nama je da nastavimo u istom ritmu i da se adaptiramo - istakao je Lazić.

(Telegraf.rs)