Jokić kakvog navijači Denvera nikad nisu videli: Ležeran stajling, kajsija boja i "provokacija" za Mareja

U poslednje vreme Somborac privlači pažnju elegancijom

Foto: twitter/NBA

Svaki novi meč Denvera je i prilika da se Nikola Jokić prikaže u novom ruhu. Somborac već izvesno vreme više nego ranije drži do svog stajlinga i trudi se da bude upečatljiv i originalan. Ozbiljan i gospodski.

Noćas ga nije bilo u sastavu Nagetsa (lakša povreda) pa se, može biti, iz tog razloga odlučio za nešto ležerniju kombinaciju.

Mnogi u hali bili su prijatno iznenađeni kada su ugledali komplet narandžastu figuru i dobro poznati hod. Jokićev "autfit" je privukao pažnju svih u areni, a i Nikoli je bilo prijatno zbog ovog izlaska iz zone komfora kada je oblačenej u pitanju.

Zbog upečatljivih narandžastih tonova saigrač Džamal Marej prozvao je nikolu "kajsijica" mada je posumnjao da je Srbin stajling posvetio baš njemu - jer Marej igra u patikama iste boje.

- Nismo se dogovorili da se uklopimo za boje - kategorički je negirao Marej bilo kakav uticaj na Nikolinu kombinaciju.

I bez Jokića, Denver je u svojim redovima protiv Indijane, u pobedi, imao tripl-dabl individualca i upravo je to bio Marej koji je uspeo to da ostvari prvi put u karijeri. Kako je na kraju meča rekao, u šali, uspeo je to jer na terenu nije bilo Srbina pa je posoa bio lakši.

Foto: Tanjug/Ap

(Telegraf.rs)