Šta se dešava u Lejkersima? Reakcija Dejvisa na istorijski koš Lebrona iznenadila ceo svet

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sve je stalo na kraju treće četvrtine, kada je pogodio odlučujući šut, nakon čega je meč bio i prekinut na kratko, kako bi mu se ukazala čast.

Printscreen: Twitter/ @ActionNetworkHQ

Istorija je ispisana. Lebron Džejms je postao košarkaš sa najviše postignutih poena u NBA ligi, nakon što je na meču protiv Oklahome oborio rekord koji je držao legendarni Karim Abdul Džabar.

Uspeo je Džejms da dođe do cifre od 36 poena, koliko mu je bilo potrebno da obori rekord (meč završio sa 38) i dođe do 38.390 postignutih poena. Sve je stalo na kraju treće četvrtine, kada je pogodio odlučujući šut, nakon čega je meč bio i prekinut na kratko, kako bi mu se ukazala čast.

I dok su svi čestitali Lebronu na istorijskom dostignuću, jedan njegov saigrač iznenadio je svojom reakcijom. Naime, na društvenim mrežama se pojavio snimak, na kojem se vidi Entoni Dejvis, koji u trenutku pisanja istorije sedi na klupi, i dok su se svi oko njega radovali on nije bio preterano srećan.

Nije poznato koji je razlog ovakve reakcije Dejvisa, ali fanovi Lejkersa pokazali su određenu dozu zabrinutosti u komentarima.

(Telegraf.rs)