Prizor iz Istanbula lepši i od pobede Partizana: Turski dečaci se okomili na Žoca, vikali mu da ga vole

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kakva sreća i radost za ove dečake

Foto: Twitter/ugurozan

Ima neka posebna veza Partizana i Istanbula. Crno-beli kao da su predodređeni na uspeh u ovom gradu na Bosforu. Odatle je sve krenulo za Žoca i Partizan 1991. godine, a tu je, 32 godine kasnije, ispisana i jedna od najlepših pobeda u novom pohodu Obradovića i Partizana na evropski vrh.

Veliki preokret i ubedljiva pobeda nad Efesom je tek rasplamsala maštu navijača da ovaj tim može još mnogo, da je ovo tek nagoveštaj potpunog spektakla koji sledi. Jer sa Obradovićem je izgleda sve moguće.

Koliko je srpski trener voljen i cenjen u gradu u kojem je proveo najviše godina profesionalne karijere, to znamo, a na to nas podseća i snimak nastao posle utakmice Efesa i Partizana. Željko Obradović se slikao sa mnoštvom dečaka koji su se našli u hali, u pitanju je klinčadija istog kluba, i svaki od njih je bio naprosto oduševljen zbog retke prilike da budu uz Žoca.

- Ti si najbolji trener, mnogo te volim, ti si najbolji trener, volim te - klicao je oduševljeno jedan od dečaka.

Graja nije prestajala, klinci su bili van sebe. Nisu skidali osmehe sa lica dok su cupkali oko Žoca da se fotografišu.

- Dođi opet u Fenerbahče - dobacio je drugi.

Osmeh od uva do uva koji je Obradović razvukao u jednom momentu dovoljno govori o tome koliko ga je ova pažnja klinaca usrećila. Prelepe scene iz Sinan Erdem hale, prizor možda i lepši od pobede Partizana.

Video: Ovaj dečak će zauvek pamtiti susret sa Željkom Obradovićem

(Telegraf.rs)