Papapetru otkrio da li su igrači uspeli da nateraju Obradovića da pusti brkove: "Drugi se priključuju..."

Vreme čitanja: oko 2 min.

Grčki košarkaš kaže da će protiv Barse biti vrlo teško

Košarkaši Partizana sutra od 20.30 časova igraju protiv Barselone utakmicu 31. kola Evrolige gde bi pobedom možda i matematički mogli da osiguraju plasman u Top 8 fazu. Ali u crno-belom taboru u završnici žele i više od toga.

Prvotimac Partizana, Joanis Papapetru komentarisao je želje i utiske pred meč sa Barsom, ističući da posao neće biti nimalo lak, jer i Katalonci imaju svoje adute i igraju odlično u poslednjih nekoliko sedmica.

Isto tako, Partizan je imao samo jedan dan za pripremu meča sa Barselonom, ali Joanis kaže da to ne remeti tim.

- Znate, život je takav. Moramo da uradimo neke stvari na terenu, da se taktički pripremimo za susret i da budemo spremni. Najvažnije je da se oporavimo. Imamo 24 časa ispred nas, da se spremimo i budemo puni energije. Znamo da će naši navijači biti tu, tako da i mi moramo da se pojavimo. 

Pre nekoliko nedelja, Joanis Papapetru je izjavio kako svi puštaju brkove u timu, da li se tradicija nastavila?

- Znate kako, to postaje tradicija ovde, da imamo brkove. Neki ih nemaju, ali nadamo se da će pobede nastaviti da dolaze - objašnjava Joanis.

A da li će i Željko da pusti brkove?

- Ne, ne, to je jako teško, ha-ha, ali igrač po igrač počinju da se priključuju, već tu imamo i Zeka sa nama. Naneli takođe, idemo polako... - smehom kaže Pap.

Koje su šanse gde Partizan treba da traži "rupu" za pobedu protiv Barselone?

- Oni su veoma težak tim, na visokom nivou, baš kao i Olimpijakos. Igraju veoma stabilno. Moraćemo da budemo agresivni, imaju veoma dobrog trenera, moraćemo da ih izvedemo van sistema, da igramo kao što inače to radimo na domaćem terenu i da pružimo energiju.

Joanis smatra da Partizan ide u pravom smeru i da ka tome treba da cilja.

- Znamo da idemo u pravom smeru, da igramo dobru košarku, vezali smo pobede. Želimo da nastavimo tako, ono što se desilo je u prošlosti. Taj meč sa Olimpijakosom smo zaboravili. Još nismo obezbedili mesto u plej-ofu, ništa sigurno u džepu, tako da je meč važan za nas.

Video: Obradović najavljuje rekorde u Areni: Ovo je čudo koliko će ljudi biti za nedelju dana

(Telegraf.rs)