Jokić i Đoković jedan do drugog: Završen prelep mural srpskih asova na zidu Studentskog doma "Rifat Burdžević"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fotografijom se pohvalio i upravnik ovog doma, gospodin Mladen Čukanović

Jedan je šampion NBA lige i dvostruki MVP takmičenja. Drugi je osvajač 23 Grend slem titule i najbolji ikada koji se pojavio na teniskim terenima. Nikola Jokić i Novak Đoković podarili su nam mnogo razloga za osmeh u prethodnih nekoliko godina.

I sami su međusobno pružali jedan drugome podršku i pronalazili vremena za druženje onda kada je to bilo moguće. Ponašali su se kao pravi šampioni, a u jednom studentskom domu u Beogradu rešili su da ovekoveče njihove velike uspehe.

Naime, ovih dana su se u Ulici Milana Rakića 77 odvijali veliki radovi. Na glavnom zidu Studentskog doma "Rifat Burdžević" oslikavan je ogroman mural na kojem su se našli likovi naših Nikole Jokića i Novaka Đokovića.

Foto: Mladen Čukanović

Studenti su u prolasku sa znatiželjom posmatrali šta se to dešava i bili su oduševljeni onog momenta kada su shvatili šta se to događa. Ogromnu inicijativu poveo je upravnik ovog doma, Mladen Čukanović, koji se potom i pohvalio konačnim izgledom murala koji će krasiti ovu ustanovu.

Sve je urađeno u dogovoru sa studentima, osobljem i upravom Studentskog centra Beograd.

Nema sumnje da su naša dva najveća asa to zaslužila, a u video snimku koji se nalazi na samom početku možete videti i kako su tekli radovi na oslikavanju zida Studentskog doma "Rifat Burdžević" na Zvezdari.

Foto: Mladen Čukanović

(Telegraf.rs)