Skariolo se originalno zahvalio Teodosiću: "Hvala ti što si mi dozvolio da te treniram"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trener Virtusa Serđo Skariolo se biranim rečima oprostio od svog nekadašnjeg košarkaša koji karijeru nastavlja u Crvenoj zvezdi

Foto: Live Media Publishing Group / Alamy / Alamy / Profimedia

Miloš Teodosić zvanično je postao novi košarkaš Crvene zvezde potpisavši jednogodišnji ugovor, potvrdio je klub na svom zvaničnom Tviter profilu.

Nakon što se njegov bivši klub Virtus zvanično oprostio od njega, birane reči uputio je i strateg tima, legendarni italijanski stručnjak Serđo Skariolo.

- Hvala ti na onome što si me naučio, što si "dozvolio da te treniram" čak i onda kada se nismo slagali. Što si uvek stavljao tim ispred sebe - što nije lako za igrače tvog kalibra... I iznad svega, na tvojim rečima kada se već znalo da nećeš biti moj igrač - napisao je Italijan na svom Tviter profilu.

Podsetimo, od 2019. do ovog leta Teo je nosio dres italijanskog kluba, osvojio Evrokup i prvenstvo i svojim partijama definitivno kupio srca svih navijača.

Nema sumnje da je Zvezda njegovim dovođenjem, bez obzira što je u poznim igračkim godinama, dobila pravo pojačanje. On će imati i svojevrsnu mentorsku ulogu sa Nikolom Topićem, koji je zalog za budućnost Crvene zvezde.

(Telegraf.rs)