Zvezda zvanično odustala od Mirotića i Šengelije, Higins se proverava: Budžet za plate 12.000.000 evra

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crveno-beli žele da vide kakvo je zdravstveno stanje Amerikanca i traže još jednu "četvorku"

Foto: Nikola Tomić

Košarkaški klub Crvena zvezda je održao redovnu sednicu Skupštine, između ostalih tema govorilo se i o novim potencijalnim pojačanjima u ekipi, u kojoj je do sada već stiglo 9 igrača.

Dugo se ovog leta klub sa Malog Kalemegdana dovodio u vezu sa Nikolom Mirotićem i Tornikeom Šengelijom, ali kako je delegatima na sednici saopšteno, Zvezda ih više ne želi u svojim redovima, potvrđeno je "Telegrafu".

Gruzijac navodno planira da se posle igračke karijere bavi politikom i zbog toga mu je savetovano da ne dolazi u Srbiju, tako da on sigurno neće završiti u redovima vicešampiona ABA lige.

Ipak, postoji igrač za koga su crveno-beli zainteresovani, a reč je o Koriju Higinsu, pa je i o njemu bilo reči na Skupštini kluba.

Foto: Nikola Tomić

Kako je rečeno, bivši igrač Barselone je trenutno na proverama, odnosno proverava se njegovo zdravstveno stanje zbog operacije koju je imao u maju usled učestalih problema sa leđima.

Osim pojačanja na bekovskoj poziciji, crveno-beli žele da angažuju i još jednog krilnog centra, čime bi kompletirali tim za sledeću sezonu.

Na sednici je rečeno i da je budžet za plate igrača za narednu sezonu 12.000.000 evra.

(Telegraf.rs)