Duško Ivanović pred Borac: "Čeka nas težak meč u Čačku i to ne zbog Kaunasa... Naš rival je odličan"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trener crveno-belih spreman za ovaj duel

Foto: Nikola Tomić

Košarkaši Crvene zvezde su pretprpeli nezgodan poraz u Kaunasu, gde je od njih bila bolja ekipa Žalgirisa sa 79:74. Ipak, crveno-beli moraju što pre da zaborave ovaj neuspeh, pošto će igrati protiv Borca iz Čačka u okviru ABA lige.

Meč između Crvene zvezde i Borca je na programu u nedelju, od 18 časova, a pred duel je svoja očekivanja pred meč izneo i trener crveno-belih Duško Ivanović.

- Čeka nas teška utakmica, ne samo zbog toga koji smo igrali meč u Kaunasu, već zbog rivala koji je odlično otvorio sezonu, koji je dobro vođen sa klupe, koji igra dobro, i koji će nakon uvodne dve pobede igrati rasterećeno, ali sa puno samopouzdanja - kaže Duško Ivanović.

On je istakao i da je potrebna što bolja igra.

- Moraćemo da odigramo dobru utakmicu, angažovano, uz dobru odbranu kako bismo došli do bodova.

Osim njega, svoj sud o meču dao je i Dejan Davidovac.

- Noćas smo stigli iz Kaunasa, danas odradili trening oporavka, a već sutra imamo novu utakmicu koja neće biti uopšte laka. Borac ove sezone ima iskusnu i dobru ekipu i to je pokazao i na parketu sa dve uvodne pobede. Pozivam i naše navijače da nam pruže podršku u nedelju, dvorana Borca je uvek bila dobar domaći teren i podrška za domaću ekipu - zaključio je Ivanović.

(Telegraf.rs)