Raduljica otvorio dušu: "Nikada nisam bio neki Grobar..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nisu mu se svidele reakcije javnosti

Foto: MN Press

Možda nepravdu, možda nepoverenje, ali svakako nestrpljenje cele zvezdaške javnosti je osetio bivši igrač Crvene zvezde Miroslav Raduljica u svom prvom i jedinom mandatu za ovaj tim.

Nije dobio priliku od strane trenera, a svaki put i kada bi je dobio nije pružao ni približne partije kakve svi pamtimo iz dresa reprezentacije. Ipak, najveću buru je izazvala njegova navijačka "opredeljenost".

- Nikada nisam bio neki Grobar, pa da se priča da sam prodao. Ja nikoga nisam prodao, a voleo bih da vidim njih. Pričam za obe strane, nebitno da li Zvezda ili Partizan. Voleo bih da vidim njih da li bi oni odbili dobru ponudu u karijeri. Ali, mnogo puta ponavljam, super je kada te navijači vole, ali više bih voleo da me poštuju i mislim da me poštuju, bez ozbira što će uvek biti onih koji te vređaju. Na kraju, njihovo mišljenje je za mene neibtno - izjavio je Raduljica za Meridian Sport.

Raduljica ove sezone igra za Marusi i u proseku beleži 13,6 poena i 3,7 skokova i svojim partijama pokazuje da igrački još uvek može da se računa na njega.

(Telegraf.rs)