Marinković nije želeo da odgovara Italijanima: "Ne gledamo šta ko priča, znamo kako će biti s njima"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bek Orlova ističe da je dobro što je naš tim imao dva ozbiljna testa

Vanja Marinković je posle pobede Srbije nad Južnim Sudanom rekao da je ovo bila najteža utakmica za Orlove na dosadašnjem Mundobasketu, a da je najbitnije da su pobedili i da prenose maksimalan učinak u narednu fazu.

- Prvi smo u grupi što je najbitnije, dobro smo odigrali, oni su fizički dosta jaka ekipa, imaju dobru odbranu i dobar sistem, spremili smo se dobro za njih, bilo je "gore-dole" u prvom poluvremenu, ali mi smo igrali svoju igru, trčali i na kraju smo slavili. To je najbitnije da smo prvi u grupi i da idemo dalje.

Vanja ističe da je dobro da je ekipa imala ovako težak fizički duel, kao i da je imala mali pad ne meču protiv Portorika.

- I visoki su i snažni, iskaču na piku non-stop, bilo je teže igrati sa njima, nego u prethodnim mečevima. Dobro je što smo malo pali protiv Portorika i što smo danas ostali čvrsti. Igramo sledeću sa Italijom, znamo da će biti čvrsti i da će biti teško.

Nije želeo Marinković preterano da priča o Italijanima.

- Mi ne gledamo, niti pratimo šta ko priča, nama je bio bitan Sudan, suta imamo malo odmora i malo treninga, pa igramo sa njima. Stvarno ne znam šta je rekao Spisu, mislim da niko ne zna, ali gledamo sebe i idemo dalje.

(Telegraf.rs)