Ruski huligani se raduju dolasku Srba na Mundijal: Sa vašim ultrasima ćemo da lomimo Engleze! (VIDEO)

Ruska policija će imati pune ruke posla ako se ultrasi organizuju za nove tuče

Mnogi se još nisu oporavili od Evropskog prvenstva u Francuskoj, koje je 2016. bilo poprište masovnih tuča navijača, pre svih Rusa i Engleza.

Za mnoge se turnir pretvorio u pakao na stadionima i ulicama francuskih gradova, a najgore su prošli engleski huligani.

Ruski ultrasi su prema njima bili nemilosrdni, čak su imali pomoć i predstavnika srpskih navijačkih grupa, iako Orlovi nisu bili učesnici EURO2016.

>>>Srbiju čeka težak posao u Rusiji: Da bismo ušli u 3. šešir, moraćemo da navijamo za ove tri reprezentacije!

>>>Tadić plakao kao dete, a onda je usledio urlik od koga je srce veliko kao Rusija: Ovakvu emociju nikad nismo videli na utakmici reprezentacije (VIDEO)

>>>Ovo je seks bomba koju je oženio Prijović: Zbog nje je bio spreman da bije jednog navijača! (FOTO)

Sada je situacija drugačija, Srbija se direktno plasirala na Mundijal, pa se očekuje dolazak velikog broja ultrasa željnih dokazivanja u navijačkom svetu.

Štaviše, već su počele da bruje i društvene mreže na kojima su poznatije stranice ruskih huligana poželele dobrodošlicu Srbiji, odnosno njenim navijačima spremnima na najgore.

Podsećanja radi, najžešće je bilo u Marseju prošle godine, bilo je masovnih tuča u svim krajevima grada.

Rusija i Engleska su odigrali 1:1, a sve je palo u senku sukoba. Hapšene su desetine navijača, čak su Rusi pretukli i Albance u Francuskoj, padale su i zastave Hrvatske, a posebno su se sa srpskim ultrasima hvalili jednim plenom.

U marsejskoj luci su se pohvalili velikim brojem otetih zastava Engleske uz poruku "Mi smo na vrhu lige", aludirajući na navijački svet.

(Telegraf.rs)