Ko o čemu, Torcida o Srbiji i Srbima: Na utakmici sa Steauom Splićani citirali najčuveniju izjavu Olivera Dragojevića o nenastupanju u našoj zemlji (FOTO)

Od svih prelepih stihova iz pesama velikog umetnika, navijači Hajduka izabrali baš njegove reči protiv Srbije

Fudbaleri splitskog Hajduka odigrali su pred krcatim "Poljudom" bez golova u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv rumunske Steaue.

Nije bilo mnogo toga uzbudljivog na samom terenu, tek nešto više toga vredno pomena bilo je na tribinama, gde je viđena šarenolika koreografija i jedna zanimljiva poruka iz udarnog naijačkog kopa.

Sredinom drugog poluvremena, Torcida je još jednom odala počast legendarnom hrvatskom pevaču Oliveru Dragojeviću koji je bio zakleti navijač Hajduka, i to citiravši njegovu izjavu o nenastupanju u Srbiji.

>>> Počinje Premijer liga! Na Old Trafordu gostuje Lester, a kvota na keca je 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted Lester.

- Nema novaca za koje bih pjevao u zemlji koja je nanijela toliko zla mojoj Hrvatskoj. Kapetane, mirno more - pisalo je na transparentu uz zastavu s Oliverovim likom.

Pogledajte tu parolu.

Ustaški simboli u srcu Šumadije: Hrvatski huligani demolirali srpsku pumpu VIDEO

VIDEO Hrvatski huligani odlaze iz policijske stanice u Grockoj:

(Telegraf.rs)