Tapkaroši u akciji: Karte za Zvezda - Napoli od 40 evra, pa naviše!

Na dan kada je počela zvanična prodaja karata za utakmicu prvog kola Lige šampiona, već mogu da se nabave ulaznice na crno

Navijači Crvene zvezda napravili su ogromne redove ispred blagajne na stadionu "Rajko Mitić" prvog dana prodaje paketa ulaznica za utakmice u Ligi šampiona. Koliko interesovanje vlada za duele Zvezda sa Napolijem, Liverpulom i Pari Sen Žermenom najbolje govori da je red bio dug skoro 100 metara.

Međutim, ko ne želi da čeka može već sad da kupi karte i preko tapkaroša.. Naime, na sajtovima za kupovinu i prodaju našli su se oglasi za prodaju karte za utakmicu sa Napolijem, a cena ide od 4.500 za Sever do 10.000 dinara Zapad.

Gužva se stvorila već od ranog jutra, pre nego što je otvorena prodaja u 10 sati, a prvi navijači su počeli da dolaze ispred blagajne još i tokom noći.

Fudbaleri Crvene zvezde 18. septemebra (21.00 arenasport) dočekuju Napoli na stadionu "Rajko Mitić" na startu C grupe Lige šampiona.

Španija ohrabrena preokretom na Vembliju (2:1), u Elčeu je svakako favorit sa kvotom 1,70. Pogledajte i ostale kvote MOZZART kladionice za utakmicu Španija – Hrvatska.

 Island u šoku posle debakla u Švajcarskoj (0:6). Iako je domaćin, kvota na keca je čak 11. Pogledajte i sve ostale MOZZART kvote za meč Island – Belgija.

Pobede li Orlići u Nižnjem Novgorodu biće jednom nogom na EP. Neće biti lako, dvojka vredi 2,80. Pogledajte i druge MOZZART kvote za utakmicu Rusija M21 – Srbija M21.

VIDEO: Gužva ispred stadiona Zvezde

(D.S.)