Zajedno ginuli za slobodu, krvarili u blatu, a danas...Jaka poruka navijača Srbije tokom meča protiv Crne Gore (FOTO)

Zanimljiv transparent se pojavio na jugoistoku Marakane

Iako je temperatura u subotu popodne bila i te kako niska, to nije sprečilo navijače da dođu na meč između Srbije i Crne Gore u okviru Lige nacija.

Oko njih 25.000 gledalo je pobedu Orlova rezultatom 2:1, a među njima je bila i organizovana grupa crnogorskih navijača na jugozapadu.

Nasuprot njih, na jugoistoku, boravila je ''najbučnija'' grupa srpskih navijača koji su tokom meča istakli zanimljivu poruku upućenu Crnogorcima.

- Zajedno ginuli za slobodu, krvarili u blatu, a danas da si protiv Srba za to ti daju platu - pisalo je!

Grupa srpskih navijača je tokom svih 90 minuta pevala srpske patriotske pesme, dok su nekoliko puta zapevali i ''fuck, fuck, Nato pakt.''

Vredi pomenuti i to da su srpski navijačli na severnoj tribini imali transparent posvećen Rumuniji.

>>> Englezi na Hrvate - i jednima i drugima samo pobeda donosi prvo mesto u grupi! Kvota na domaćina je 2,00, a na Hrvate 3,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Engleska - Hrvatska.

>>> Švajcarce samo pobeda vodi na prvo mesto, Belgiji sasvim odgovara i remi. Kvota na keca je 3,25, a na iks 3,30, dok je dvojka 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za utakmicu Švajcarska - Belgija.

>>> Dugo Partizan nije slavio u Podgorici, a ako mislite da je došlo vreme za to, kvota na crno-bele je vrlo jaka - 2,70! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za derbi ABA lige Budućnost - Partizan.

(Telegraf.rs)