Partizanu prijava zbog natpisa navijača: Disciplinska komisija odlučuje hoće li biti i kazne (VIDEO)

Zajednica prosleđuje prijavu Disciplinskoj komisiji Fudbalskog saveza Srbije

Foto: MN Press

Direktor Zajednice Superlige Vladimir Bulatović rekao je za Telegraf da će protiv Partizana biti pokrenuta redovna prijava delegata već posle prvog kola nove sezone.

Crno-beli su na gostovanju u Inđiji na gostovanju pobedili domaći sastav sa 1:0, ali su navijači Partizana dvaput prekidali meč svojim transparentima.

Prvi put u prvom poluvremenu, kada su i upali na teren i morala je da reaguje Žandarmerija i potom u drugom delu igre kada je prekid potrajao sedam minuta, od 50. do 57.

- Zbog upada navijača na teren stadiona u Inđiji, kao i za sporne parole koje su se pojavile na tribinama, ide redovna prijava delegata meča Zajedinici Superlige, koju mi dalje prosleđujemo Disciplinskoj komisiji FSS. Na konto njihove procene se pokreće postupak, a zatim i donose dalje odluke - rekao je Bulatović za naš portal.

Prvi transparent se odnosio na upravu Partizana, a drugi je upućen kao pretnja sudijskoj organizaciji.

- Poslednje upozorenje Zvezdinim sudijama - pisalo je na njemu. Sudija Srđan Jovanović je povukao igrače u svlačionicu dok sporni transparent nije sklonjen, a utakmica je kasnije produžena za sedam minuta.

VIDEO - Navijači prekinuli meč Inđije i Partizana, Žandarmerija sprečila incidente

(M.LJ, Z.I)