Norvežanin opsednut Srbijom stiže na Maksimir: Grobari, uništićemo i Molde i Dinamo! (FOTO)

Imaće zanimljivu podršku Rozenborg u Zagrebu

Foto: instagram/kristiankahrs

Norveški prvak Rozenborg na Maksimiru će imati i jednog zaista posebnog navijača, Kristiana Karsa, koji je "zapao za oko" hrvatskim medijima jer je veliki ljubitelj Srbije i istorije našeg naroda, što javno iskazuje na društvenim mrežama.

Kristian je i veliki navijač Partizana, pa mu utakmica sa Dinamom u utorak u 21 sat u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona dolazi kao poručena.

Ovaj Norvežanin je tim povodom poslao poruku pred dolazak u Zagreb, a ono što je zanimljivo je da njegov "Partizan" samo dan kasnije igra protiv "mrskog" Moldea, velikog rivala Rozenborga, pa je imao i šta da poruči navijačima crno-belih pred sudar sa Norvežanima.

- Pogledajte moj kratak video kada spremam da idem u Hrvatskoj da Rozenborg uništi Dinamo Zagreb u sredu uveče - napisao je na svom fejsbuku, a imao je i poruku za Grobare.

- Liga šampiona, dolazimo. Imam i posebnu pesmu za Grobare protiv Moldea u četvrtak u Ligi Evrope. Mi navijači Rozenborga ne volimo molde uopšte. Pesma je na melodiju Rozenborgove pesme protiv Moldea, ali menjao sam tekst za Partizan: izbacimo Molde iz Evrope, izbacimo Molde iz Evrope, izbacimo Molde iz Evrope, i volim Partizan - otpevao je ovaj gospodin koji će, sasvim sigurno, pobrati ogromne simpatije navijača Partizana.

Da mu je Srbija "druga država" svedoče i fotografije na njegovom instagramu, gde se može videti u majicama sa motivima Kosova, Partizana i sloganom "nema predaje".

Ono što je hrvatskim medijima  bilo interesantno na instagramu ovog Norvežanina, je njegovo izraženo mišljenje o Oluji, veliki je fan Novaka Đokovića i svaku priliku koristi da piše ćirilicom.

VIDEO: Grobari videli kandžu jaguara i najoriginalniju proslavu gola u Humskoj

(Telegraf.rs)