Hrvatska, zemlja ustaška: Norvežanin koji navija za Partizan osuo paljbu po Dinamu! (VIDEO)

Nisu ga pustili na stadion

Foto: Instagram.com

Norvežanin Kristijan Kars, poznat kao veliki obožavalac Srbije i Partizana, nije dobio priliku da navija za Rozenborg protiv Dinama u Zagrebu.

Klub i pripadnici obezbeđenja nisu ga pustili na stadion, pa je ispred Maksimira snimio video u kom je prozvao Hrvatsku i klub iz njene prestonice.

Hrvatski mediji su izneli njegovu prognozu da će Rozenborg uništiti Dinamo, a iz obezbeđenja prvaka Hrvatske saopšteno mu je kako nije dobrodošao na stadion i da je to sigurnosna procena.

- Kažu da je Hrvatska demokratska zemlja, ali moram pitati je li ovo stvarno zemlja ustaška. Imao sam dobar odnos s navijačima Dinama, ali su mi policija i Dinamo zabranili da uđem na stadion. Ovo je demokratska zemlja u EU, ali nažalost mogu da kažem da je ovo ustaška zemlja. Ovo je jako loše za Hrvatsku i za Dinamo kao klub. Ovo je sramota - poručio je navijač Rozenborga.

On je i u opisu obrazložio da se ovde neće zaustaviti.

- Nisam hteo da objavim ovaj video pre nego što budem bezbedan u Beogradu. Ali u sredu su hrvatska policija i fudbalski klub Dinamo Zagreb mene zabranli da ulazim na Maksimir i da pratim moj klub Rozenborg u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Postoje mnogo dobri Hrvati, ali sistem je mnogo, mnogo loš, zemlja ustaška. Danas ću objaviti i tekst, cela priča će biti dostupna.

VIDEO - Ustaški pokliči na koncertu Marka Perkovića Tompsona tokom proslave Oluje

(Telegraf.rs)

Teme