Zbog ovog transparenta je prekinut meč u Humskoj, a onda su Grobari zapevali pesmu Delija

Na meti je ponovo bio predsednik FSS-a

Još jednom je utakmica Partizana u Superligi bila u prekidu, opet iz istog razloga kao i nekoliko puta do sada: zbog toga što se na udaru navijača našao predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza, trenutno "neprijatelj broj jedan" navijača kluba iz Humske.

Arbitar Danilo Grujić je zaustavio meč Partizana i Spartaka (pri rezultatu 3:0) u drugom poluvremenu dok se sporan transparent nije uklonio, a na njemu je pisalo:

- Iznenađenje - Slaviša Kokeza u avionu Zvezde. "Iznenađenje" samo za vas, za nas ne. Odlazi slaviša, je*emo ti sve - glasila je poruka za predsednika Fudbalskog savza Srbije.    

Imale su najvatrenije pristalice crno-belih opet šta da poruče prvom čoveku Saveza, na koga su gnevni, koga "terete" za katastrofalno stanje u srpskom fudbalu i navodnu podršku "večitom rivalu".

Podsetimo, i navijači Vojvodine su na utakmici sa Javorom imale transparent slične sadržine, takođe usmeren protiv vrhuške Saveza.

Napomenimo i to da su Grobari zapevali pesmu protiv Saveza, koju su svojevremeno pevali navijači Zvezde, u vreme dok su oni "ratovali" sa tadašnjim prvom čovekom srpskog fudbala  Tomislavom Karadžićem.

Transparent navijača Partizana sa Južne tribine Foto: Privatna arhiva

(Telegraf.rs)