Delije apeluju na masovan odziv protiv Olimpijakosa: Zbog ekipe i zbog grčke braće, da se pokažemo!

Sprema se crveno-beli spektakl u režiji najvatrenijih pristalica Zvezde

Foto: MN Press

Zvezda i Olimpijakos odigraće još jedan važan evropski duel u samo nekoliko dana. Posle fudbalskog, sledi košarkaški meč dva crveno-bela tima, a ulog je ponovo veliki - borba za evroligaške bodove. 

Utakmica je na programu od 19 sati u "Štark Areni".

Zvezda nakon 14 utakmica ima skor 5-9, Grci pobedu više, pa će ovo biti lepa prilika za tim Dragana Šakote da se izjednači sa Atinjanima, ujedno se vrati na pobednički kolosek nakon tri vezana poraza (Baskonija, Zadar, CSKA).

Biće ekipi Zvezde potrebna velika podrška sa tribina, a kako stvari stoje, ona neće izostati pošto se očekuje i masovan odziv najvatrenijih pristalica Delija, koji su upravo zbog puta u Atinu na fudbalski meč propustile prethodni evroligaški okršaj sa Baskonijom.

Naravno, očekuje se da tim iz Pireja bude bratski dočekan u našoj najvećoj hali.

- Pozivamo sve Delije da dođu da bodre naš klub sutra u Areni, kako bi došli do pobede i nastavili borbu za prvih 8 na tabeli. Takođe, hajde da pokažemo po ko zna koji put da je bratstvo između dve navijačke grupe, mnogo više od toga i da ne postoji nigde na svetu! Sever sutra treba da se pojavi u što većem broju. Idemo Delije! - kaže se u proglasu Delija za sutrašnju utakmicu.

Foto: delije.net

(Telegraf.rs)