Partizanovi klinci razbilli Zvezdu 7:0 i moćno uzeli titulu, a onda su zapevali u svlačionici i ugrejali srca Grobara (VIDEO)

Nema navijača crno-belih kome neće biti toplo oko srca kada pogleda snimak slavlja mladih hokejaša njihovog kluba posle titule na 13. Internacionalnom turniru "Zmajček"

Prestižni trofej 13. Internacionalnog hokejaškog turnira "Zmajček" koji tradicionalno svake godine organizuje HK Olimpija u Ljubljani, za decu do 10 godina, osvojio je HK Partizan!

U čak 9 utakmica za dva dana, Partizan je izborio 8 pobeda uz samo jedan nerešen rezultat protiv zagrebačke Mladosti .

Redom su padali: Olimpija dva puta, Jesenice, Crvena zvezda, Medveščak, Apiano iz Italije , Vilah iz Austrije i na kraju ubedljivo italijanski Zolde!

Prethodno su deca Partizana, pre samo sedam dana, osvojila još jedan jak turnir u Sloveniji - Bled, tako da su osvojenim "Zmajčekom" upotpunili dominaciju i završili mini turneju u Sloveniji.

Na kraju su i slavili sa navijačima koji su bili u hali u ljubljani uz pesme Grobara:

Uprava HK Partizan je uporna u nastojanjima da ovu fenomenalnu i najperspektivniju generaciju sa kojom ozbiljno rade najbolji treneri u Srbiji, održi na okupu što duže i izvede je do samog kraja...

Pogledajte i snimak iz svlačionice koji najbolje pokazuje kakva atmosfera, jedinstvo i ljubav prema Partizanu vladaju među ovom talenovanom decom:

Rezultati:

Partizan - Olimpija 4:0

Partizan - Jesenice 6:1

Partizan - Crvena zvezda 7:0

Partizan - Apiano 5:4

Partizan - Vilah 5:3

Partizan - Medveščak 2:1

Partizan - Olimpija 8:0

Partizan - Mladost 1:1

Partizan - Zolde 10:2

(Telegraf.rs)