Klub je na ivici gašenja, nemamo za autobus i najbedniji hotel u Splitu: Kriza Partizana sve veća!

Dovedeno u pitanje učešće crno-belih u regionalnoj ligi

Velika kriza u Vaterpolo klubu Partizan se nastavlja, pa je tako dovedeno u pitanje i gostovanje ekipe Splitu, za koju jednostavno nema para. 

Kako prenose pojedini mediji, crno-belima je potrebna suma od 4.000 evra, a pribavljanje iste čini se kao nemoguća misija.

- Nemamo nikakve prihode! Nemamo nijednog sponozora! Pravo da vam kažem, nemam više ni koga da zovem. Na sve načine i preko mnogih prijatelja dovijala sam se kako bih obezbedila novac za prevoz i smeštaj - počela je priču direktorka Tatjana Rakas.

Gostovanje u Regionalnoj ligi zadalo je dodatne muke crno-belima.

- Novac za odlazak u Split nemamo! Na gostovanja smo išli autobusima poput onog iz kultnog filma „Ko to tamo peva“. Spavamo u najjeftinijim i najbednijim mogućim hotelima, koji su u stanju raspada, samo da bismo došli do bazena i odigrali utakmicu - kaže Rakas i dodaje:

- Znate šta, da se ovde radi o nekoj bahatosti, da se ja nešto rasipam parama ili kradem, pa da razumem da se ovaj klub stavi na marginu, ali ovako... Pa, nama tri dana deca ne treniraju jer nemamo mazuta. Temperatura vode je 23 stepena. Imamo 350 dece koja vole vaterpolo, koja žele da budu novi Filipovići, Mandića, Jakšići, ali bez elementarnih uslova... Šta da vam dalje pričam, klub je na ivici gašenja, ovakva situacija je neizdrživa - završava Rakasova.

(Telegraf.rs)