On je poslednja osoba od koje bih to očekivao: Oglasio se trener rukometaša Partizana o sukobu svojih igrača na utakmici!

Bojan Butulija istakao da nije bilo tuče, već samo verbalnog duela

Trener rukometaša Partizana, Bojan Butulija, istakao je da nije bilo tuče među njegovim igračima Radovanovićem i Stevanovićem na utakmici sa Novim Pazarom.

On je dodao da je bilo svađe, koškanja, ali da se nije pretvorila u veći incident zbog reakcije saigrača. Partizan je pobedio sa 32:27.

- Prvo, samo da razjasnim da nije bilo tuče. Nego koškanja i unošenja u lice, koje je moglo da se izrodi u tuču, ali na sreću nije zbog brze reakcije saigrača i redara.

Rukometaši Partizana slave pobedu Foto: MN Press

- Ne znamo zbog čega se to desilo, očigledno je u pitanju neka nervoza. Radovanović je najbolji momak kojeg poznajem, a u rukometu sam 30 godina, i poslednja osoba od koje bih očekivao da učini bilo šta negativno, a kamoli da se posvađa ili potuče - istakao je Butulija i dodao:

- Nisam pričao sa Milomirom posle utakmice, pobedili smo, bili smo vrući i iscrpljeni, ali sve je bilo normalno u svlačionici posle toga. Popričaču danas sa Radovanovićem svakako. Inače, dobio je plavi karton disciplinski i čeka ga suspenzija samo da vidimo koliko.

Foto: MN Press

(D.S.)