Možete sve da potrošite na jednog igrača, ali onda ima manje para za ostale: Brejdi objasnio zašto je daleko od najplaćenijeg u NFL i još jednom oduševio sve! (VIDEO)

Tim ispred pojedinca, kada to Brejdi kaže on to i misli

Verovatno najbolji igrač u istoriji NFL lige Tom Brejdi objasnio je da postoje dva razloga zbog kojih on nije najplaćeniji igrač u toj ligi.

Osvajač šest Superbolova (više nego bilo koji drugi kvoterbek u istoriji) je tek 18. po plati, ali daleko od toga da je "sirotinja". Samo u 2019. se očekuje da zaradi 15 miliona dolara.

- Za mene je u životu prioritet uvek bilo pobeđivanje. A i moja supruga Žizel zarađuje mnogo novca - kaže Brejdi u emisiji Džimija Kimela.

Njegova supruga je supermodel Žizel Bundšen koja je bila jedan od "Viktorijinih anđela", a čak 15 godina uzastopno i najplaćenija manekenka na svetu.

- Malo sam pametniji nego što mislite. Ustvari to je salari kep. Možete da potrošite samo toliko i što više potrošite na jednog igrača to manje ima za ostale. A sa takmičarskog stanovišta, ja volim da imam dobre saigrače oko sebe - istakao je Brejdi.

Takvo razmišljanje je pomoglo da osvaja titule na 36, 38, 39, 49, 51. i 53. Superbolu, od kojih je poslednju uzeo sa pune 42 godine početkom februara ove godine.

Inače, njegova supruga je samo tokom 2013. godine inkasirala 43 miliona dolara prema Forbsovoj listi, a ta cifra je godinama opadala do "skromnih" deset miliona dolara u prošloj 2018. godini.

VIDEO - Ragbisti Partizana posle 12 godina osvojili titulu prvaka Srbije

(Telegraf.rs)