Hrvatice napravile senzaciju u grupi gde je i Srbija, pa uz Tompsona proslavile veliki uspeh

Neočekivan trijumf Hrvatica protiv Mađarske

Printskrin: Instagram/hrs_insta

Ženska rukometna reprezentacija Hrvatske napravila je semnzaciju na Evropskom prvenstvu, pošto su savladale favorizovanu Mađarsku rezultatom 24:22!

I to u grupi u kojoj se još nalaze selekcije Srbije i Holandije čiji duel je odložen za subotu od 20.30 minutu zbog pojave koorne u našem taboru.

Hrvatice su do trijumfa došle serijom 5:0 u finišu, a istakle su se Ćamila Mičijević sa četiri gola, dok su po tri gola postigle Katarina Ježić i Ana Debelić. Vredi pomenuti i 10 odbrana golmana Tee Pijević.

A nedugo posle trijumfa nad Mađaricama, reprezentativke Hrvatske su napravile slavlje u autobusu gde su pevale pesmu tamošnjeg kontroverznog pevača Marka Perkovića Tompsona.

Podsetimo, zbog ovog pevača Nemci i Izraelci su praktično razapeli golmana Bajerna Manuela Nojera koji je uz istu numeru uživao tokom letovanja

Hrvatska je ovim trijumfom napravila veliki korak ka plasmanu u narednu rundu u koju idu tri selekcije i na taj način je dodatno stvorila pritisak i Srbiji, uz napomenu da se ove dve selekcije sastaju u 3.kolu kada između sebe mogu da odluče piutnika dalje.

(Telegraf.rs)