Žena koja je napravila "karambol" na stazi na Tur de Fransu konačno pronađena i zadržana u pritvoru

Kako kaže narodna izreka - svakome po zasluzi

Printskrin: Twitter/ cyclingreporter/Julio_Deluxe

Organi reda u Francuskoj su uspeli da pronađu i uhapse ženu koja je prouzrokovala jednu od najvećih nesreća u istoriji Tur de Fransa, prenose francuski mediji.

Policija u Francuskoj nije želela da oda identitet osobe koja je sa svojim transparentom oborila jednog od biciklista u pelotonu, što je kasnije prouzrokovalo nesreću ogromnih razmera.

Kako javlja francuski RTL, žena-navijač se nalazi u policijskom pritvoru u Landernou, koji se nalazi u oblasti Bretanje u Francuskoj.

Policija ove zemlje je bila u strahu da neće uspeti da identifikuje ženu koja je počinila nesreću, međutim, igrom slučaja najbliži aerodrom je bio onaj koji se nalazi u Brestu, što je 40 minuta vožnje automobilom.

Još jedna stvar koja nije išla na ruku ove navijačice je ta što su zbog posledica pandemije "manji" aerdromi, poput ovog u Brestu, ograničeni na letove unutar Francuske, tako da je svaki od 11 letova bio predviđen za Pariz, Bordo, Marselj i Lion.

Javni tužilac u Brestu, Kamil Mansoni je izjavila da je sve jako blizu rešenja.

- Stvari napreduju dobro i uskoro ćemo uspeti da objasnimo celu situaciju na najrazumniji način, za sada smo već saslušali nekoliko svedoka i to je sve što vam mogu reći - izjavila je Kamil za medije u Francuskoj.

Podsetimo, ovo je nesreća koju je prouzrokovala žena navijač sa svojim transparentom

Video: Najpoznatija navijačica Hrvatske bodri Kockaste u osmini finala EP

(Telegraf.rs)