Partizan spao na najniže grane: Trofejni klub skuplja donacije, a zauzvrat im ostavlja sezonske karte

Vreme čitanja: oko 1 min.

Već neko vreme ovaj klub nije u stabilnom stanju, ali pokušavaju i dalje da se održe

Foto: Telegraf

Vaterpolo klub Partizan već neko vreme nije na najstabilnijm nogama, previše finansijskih problema su doveli ovaj klub pred gašenje, iako je najtrofejniji u Srbiji. Ipak, ostali članovi Sportskog društva Partizan su odlučili da stanu uz ovaj klub i da mu pomognu u ovoj situaciji.

Kako je i sam klub vaterpolo klub crno-belih objavio na svom Instagram profilu, oni su pokrenuli akciju doancije sredstava kako bi klub opstao, a podršku su pronašli u košarkaškoj ekipi, koja će u četvrtak, 23. februara, igrati protiv Fenerbahčea u Beogradskoj areni, a gde će biti postavljene kutije za ostavljanje novca.

Naravno, ova donacija neće biti "jednosmerna", jer će zauzvrat i svako ko ostavi novac moći da preuzme godišnju sezonsku kartu za sve utakmice vaterpolo kluba, te bi se crno-beli na taj način odužili navijačima koji odluče da pruže podršku.

Saopštenje Partizana prenosimo u celosti:

- Važno. Kako ste nam do sada puno puta pomagali i bili tu uz klub, obaveštavamo da će 23. februara u saradnji s košarkaškim klubom na utakmici protiv Fenerbahčea biti postavljene specijalne kutije gde ćete moći da donirate novac i preuzmete godišnje sezonske karte za vaterpolo klub. Što više vas bude, veća će posećenost biti na našim utakmicama. I sami znate koliko smo ujedinjeni zajedno moćni. Svakom igraču, svakoj ekipi znači podrška publike - stoji u saopštenju kluba.

Video: Radnički KG prvi srpski klub osvajač Regionalne lige

(Telegraf.rs)