Častiću vas burgerima i biću vaš bodigard: Ozloglašeni ruski huligan "mekog srca", ponudio zaštitu Englezima tokom Mundijala! (FOTO)

Prevaspitani huligan se miroljubivim tonom obratio navijačima iz Engleske

Jak kao stena, Vasilij ”Ubica”, je uputio poruku dobrodošlice navijačima Gordog Albiona uoči početka Svetskog prvenstva u fudbalu.

>>>Kinez na treningu Srbije: Nasmejaće vas kako izgovara igrače iz 2006. i peva ''Bože pravde'' (VIDEO)

Ovaj zaokret u svesti jednog bivšeg huligana bi mogao da začudi goste iz Engleske, koji još uvek pamte stravičan napad na njihove navijače u Marseju 2016. godine tokom Evropskog prvenstva u fudbalu.

Dva engleska muškarca su završila u komi prilikom tog šokantnog napada.

Možda je taj događaj uticao na promenu u ponašanju Vasilija Stepanova, oca petoro dece, koji se u potpunosti pormenio i sada insistira na tome da više ne bude stravičnih scena poput onih iz Marseja od pre dve godine.

>>>Skinula je brus na krcatoj plaži, pa poručila: Navijaću za Švajcarsku na Mundijalu!

On je čak izjavio kako bi želeo da časti engleske navijače pivom i burgerima.

- Loši dani su sada prošlost i ne želim više da brutalno prebijam engleske navijače. Želim da ih častim pivom. Ne želim da budem huligan koji ih tera da beže glavom bez obzira, umesto toga biću njihov telohranitelj - izjavio je Vasilij koji se u međuvremenu vratio porodičnm životu.

VIDEO: Predstavljamo reprezentaciju Engleske u samo 2 minuta!

- Naši huligani će biti na odmoru ovog leta tokom Svetskog prvenstva, prema tome, ovoga puta neće biti rata na ulicama ruskih gradova poput onih u Marseju. Ovo će biti samo jedna velika zabava. Mi volimo pivo isto kao i vaši navijači i stoga želimo da se zajedno dobro zabavimo, a ne da vas pošaljemo u bolnicu - dodao je Stepanov.

Reprezentacija Engleske svoj prvi meč na Svetskom prvenstvu igra protiv reprezentacije Tunisa 18. juna u Volgogradu od 20 časova.

VIDEO: Predstavljamo reprezentaciju Rusije u samo 2 minuta!

(Telegraf.rs)