Glavom u kopačke za pobedu Srbije! Karleuša moćnom porukom zapušila usta svima koji su potcenjivali Duška Tošića! (VIDEO)

Zaslužio je Duško Tošić hvalospeve posle pobede nad Kostarikom

Paklen defanzivni tandem predstavljali su Duško Tošić i talentovani Nikola Milenković protiv Kostarike! Išlo se i glavom gde niko ne sme nogom, što je bio Tošićev slučaj.

Nakon toga, supruga Jelena je imala lepu i emotivnu poruku jer dobro zna sa čime se Duško suočavao jer su je mnogi posmatrali samo kroz privatni život.

- Mnogo puta sputavan i omalovažavan u Srbiji samo zato što je moj muž. Doživeli smo zajedno mnogo nepravde, borili se protiv zavisti i mržnje. Kada sam rekla da je najbolji defanzivac sveta-napadali su me. Ali ja sam znala da ću kad tad napisati ponosno PSSSSSSSTTTTT - bila je poruka Karleuše posle pobede nad Kostarikancima sa 1:0.

Sigurno je emotivno doživela utakmicu jer je Tošić išao i preko limita, rizikujući povredu, samo da se rival spreči u nameri da postigne pogodak.

Time je do kraja "kupio" sigurno sve navijače, iako je kvalitet odavno potvrdio - nedavno je u Bešiktašu osvajao titule, bio je najbolji defanzivac lige i zasluženo je dobio basnoslovni ugovor u kineskom Gvangžu R&F kod Dragana Stojkovića Piksija...

Nećemo trošiti reči, pogledajte samo ova dva momenta sa meča. Objavljuju ih masovno oduševljeni Turci, red je i da u Srbiji dobije adekvatan tretman!

Je*aćemo Navasa, dajte Brazil da se igramo: Grmljavina srpskih navijača po sunčanom danu u Samari! (VIDEO)

(Telegraf.rs)