Mitrović veruje u čuda i pobedu nad Brazilom: Moraće da se dobro oznoje da dobiju svaki duel!

Napadač srpske reprezentacije smatra da svako može da se pobedi na svetu, ako se dovoljno želi i bori

Fudbaleri Srbije pripremaju se za meč njihovih karijera sa selekcijom Brazila (sreda 20.00 RTS) u trećem kolu Mundijala. Ko pobedi ide u osminu finala, a nama bi ova pobeda bila istorijska, a da ne pričamo koliko bi značila igračima.

>>> Brazil ima jednu veliku manu: Evo šta Orlovi moraju da rade ako žele da daju gol i pobede!

Ono što je najbitnije, je da i oni veruju u trijumf, jer niko nije nepobediv.

Urugvaj je blagi favorit s kvotom 2,75, ali Rusima igra i nerešen rezultat kako bi ostali na prvom mestu na tabeli Grupe A. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Urugvaj – Rusija.

- Pa ja sam jedini u tom duelu koji je gledao loptu, oni su me samo vukli a sudija dosudio kontra faul!?Kada je svirao mislio sam iskreno da je dosudio penal, a ono kontra faul? Neverovatno. Mi Srbi smo navikli na nepravde, istina sada moramo da idemo težim putem, ali moramo sada biti još jači i ujedinjeni kako bi pobedili Brazil. I ja verujem da možemo do pobede.

Igraju za čast, pošto su bez šansi za osminu finala. Egiptu se ipak daju mnogo veće šanse – 1,80 je kvota na dvojku. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Saudijska Arabija – Egipat

- Nikada nije bilo ovako dobra atmosfera, da osećamo ovakvu podršku. Brazil je možda bolji tehnički, ali moraće dobro da se oznoje – naglašava Aleksandar Mitrović.

- Uvek može bolje, uvek ima prostora za napredak. Bilo je dobrih momenata na meču s Švajcarskom, ali smo i pravili glupe greške. E te greške trebamo da iskorenimo ako želimo sada pobedu nad Brazilom.

Iran bi pobedom mogao da izbaci Portugalce iz nokaut faze, ali mala je verovatnoća – čak 5,60 iznosi kvota na keca, naspram 1,70 na dvojku. Pogledajte sve kvote MOZZART kladionica za utakmicu između Irana i Portugalije.

- Iskreno, da ne verujem, ne bih bio ovde. A zašto ih ne bismo izbacili. Pa videli smo kako je Hrvatska deklasirala Argentinu. Mi ne moramo da pobedimo s 3:0, ali neka bude i 1:0, bići zadovoljan.

Na pitanje da li ih motiviše podatak da su reprezentativci pre 88 godina u Urugvaju pobedili Brazil  i izbacili ga naš fudbaler je rekao:

- Naravno da nas motiviše- Spremni smo 200 posto, ubeđen sam da uz dobru igru i malo sreće možemo do pobede- rekao je Mitrović.

Slično razmišlja i naš prvi golman...

-Presrećan sam što smo došli ovde i što imamo priliku da u jednom ovakvom meču rešavamo prolaz u narednu rundu, a ko u to ne veruje neka se spakuje i ide kući – ne ostavlja dilemu Vladimir Stojković.

(Telegraf.rs)