Selektor Hrvatske navijao za Orlove: Trebalo je da Srbija eliminiše Brazil!

Nije imao problem Dalić da navija za naš tim

Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić komentarisao je za banjalučke "Nezavisne novine" rezultate grupne faze Svetskog prvenstva u Rusiji i izjavio da bi "najbolje bilo da je Srbija uspela da pobedi Brazil".

Upitan o iznenađujućim rezultatima na Mundijalu, poput eliminacije Nemačke već u grupnoj fazi, Dalić je ocenio da se Argentina, koja je bila u grupi sa Hrvatskom, provukla u osminu finala.

VIDEO: Ima i Hrvata koji su navijali za Srbe protiv Brazila

Urugvaj ili Portugal? Suarez ili Ronaldo? Kec je 2,80, dvojka 2,90, a kako su u pitanju tvrde ekipe, treba razmisliti o kvoti 2,35 na tip 0-1 (neće pasti više od jednog gola). Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Urugvaj - Portugal.

- Eliminacija Nemačke je svakako najveće iznenađenje. Najbolje bi bilo da je Srbija uspela da pobedi Brazil i da ih je eliminisala. Do sada smo videli da je ovo dosta izjednačeno prvenstvo i favoriti nisu baš toliko ubedljivi - rekao je Dalić.

On je naveo da je Hrvatska "uradila sjajnu stvar".

- Ako to ne potvrdimo protiv Danske, onda nismo u suštini ništa napravili. Sada smo okrenuti Danskoj i to nam je trenutno najvažnija utakmica. To moramo da odradimo kako treba. Ako ne prođemo u četvrtfinale, onda će se sve ovo veoma brzo zaboraviti - kazao je Dalić.

VIDEO: Sve što niste znali o reprezentaciji Hrvatske

(Telegraf.rs/Tanjug)