Očajni Mesi pao na kolena, sručio glavu na travu: Da li su ovo poslednji kadrovi velikog Argentinca na Mundijalima? (FOTO)

Nije lako Leu posle poraza, ove fotografije "ne lažu"

Argentina nije mogla, nije umela, nije imala kvaliteta na ovom Mundijalu na koji je jedva i došla, sećamo se i kako, pobedom tek u poslednjem kolu južnoameričkih kvalifikacija.

Šamar od Španije u prijateljskoj utakmici (6:1) već je nagovestio da u Sampaolijevom timu mnogo toga ne štima, a tanak remi sa Islandom, te debakl od Hrvatske samo su ogolili istinu da ovaj sastav nema ni približno kapaciteta da puca na najviši plasman i na ovom Mundijalu.

>>> BUM, TRAS, KAKAV MEČ! Mbape poslao Mesija kući, Francuzi napunili mrežu Gaučosa! (FOTO) (VIDEO)

Tesan prolaz u osminu finala bacio je Argentince u euforiju, ali je ona bila kratkog daha iako su 2:1 protiv Francuza na početku poluvremena bili obećavajući za Gaučose.

Mbape ih je vratio u realnost, sa dva gola potopio nade o plasmanu dalje, ubio ih "u pojam", Mesiju čekirao kartu za povratak u Argentinu...

I upravo je Mesi, više i od francuskog junaka, bio u centru pažnje na kraj meča, koji lako može biti njegov poslednji na svetskim prvenstvima.

Sa 31. godinom Mesi nije "mator" igrač, ali za četiri leta mnogo toga će biti sporije u njegovoj igri, a i njegova reprezentativna glad neće biti kao sada, kao što je bila nekada, vreme će doći za neke nove snage...

Kadrovi koji su pred vama verovatno su i poslednje fotografije Mesija na najvećem fudbalskom takmičenju, svaka je demostracija tuge velikog Argentinca...

(Telegraf.rs)