Hrvati su ratovali protiv nas i Srba, pobedićemo sa 1:0! Ruski politički lider zapaljivo najavio meč sa Vatrenima na Mundijalu

Rusi u groznici posle pobede nad Špancima

Ruski političar Vladimir Žirinovski rekao je da utakmica sa Hrvatskom na Mundijalu za njega ima poseban značaj.

ŠVEDSKA - ŠVAJCARSKA: Pobeda Švedske nosi kvotu 3,00, a Švajcarske 2,75, što znači da nas čeka vrlo izjednačen meč, pa je možda iks s kvotom 2,95 pravi izbor. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Švedska - Švajcarska.

KOLUMBIJA - ENGLESKA: Englezi su „birali“ Kolumbiju u osmini finala, a da li im je to bilo pametno videćemo danas. Kvota na Albion je 2,20, na Kolumbiju 3,60, a na iks 3,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Kolumbija - Engleska.

Rusija i Hrvatska suočiće se u četvrtfinalu Svetskog prvenstva,  u subotu od 20 časova, a lider Liberalno-demokratske partije Vladimir Žirinovski dao je pomalo zapaljivu izjavu tim povodom.

Bivši zamenik predsednika ruske Dume i član Saaveta Evrope sa nestrpljenjem čeka ovaj duel.

- Nadam se da ćemo se obradovati 7. jula. Utakmica sa Hrvatima će se odigrati u Sočiju koji već sad slavi. To će biti pobeda. Hrvati treba da se smire. Oni su ratovali protiv nas, protiv Srba, osećaju svoju krivicu. Slažem se da je to sport, ali oni se sećaju svoje prošlosti. Biće im neprijatno. Hrvatska će izgubiti sa 0:1 - rekao je Žirinovski televiziji „Rusija 1“.

VIDEO - Predstavljamo reprezentaciju Hrvatske u samo 2 minuta!

(Telegraf.rs)