Slavni bokser na štiklama, u mrežastim čarapama: Seks skandal Oskara de la Hoje šokirao svet! (FOTO)

Bivši bokserski šampion ne namerava da prekine svoje perverzne igrice

Bivši bokser Oskar de la Hoja na meti je ucena zbog seks videa koje su sa njim u kuhinji snimile brineta i plavuša koje se predstavljaju kao "Instagram modeli".

>>>Silovali su me, a ja ništa nisam mogla da učinim: UFC lepotica otkrila šokantan detalj iz svog života!

Na videu je navodno popularni Zlatni dečak, koji go u kuhinji ima odnose sa dve devojke, a ceo šou začinjen je kuhinjskim posuđem koje je, u ovom slučaju, poslužilo kao seks igračke.

Zanimljivo je da je ovo samo jedan u nizu skandala kontroverznog boksera koji se već dobro "opekao" pre nekoliko godina i to sa sibirskom striptizetom Milanom Dravnel. Zabavljačica Milana fotografisala je i potom 2011. godine pustila u javnost materijale na kojima bokser u štiklama i  ženskom mrežastom kostimu go pozira sa crvenim rukavicama za boks.

Milana je tvrdila da je sa njom De la Hoja prevario suprugu, dok se on branio rečima da je bio drogiran i pod dejstvom alkohola. Ipak i sam je kasnije priznao da je sanjom orgijao u njujorškom hotelu Ric.

Da podsetimo, Oskar de la Hoja osvajač je zlatne medalje na Olimpijskim igrama, a u svojim vitrinama ima i 10 svetskih titula u različitim kategorijama.

(Telegraf.rs)