Bugarska Ivana Španović: Komšije su odlepile zbog njene seksi guze (FOTO) (VIDEO)

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sprinterka je u anketi najpopularnijeg bugarskog sportskog sajta izabrana za najseksipilniju u toj zemlji

Bugarska sprinterka Ivet Lalova-Kolio, nedavno je u anketi najpopularnijeg bugarskog sportskog sajta izabrana za najseksipilniju, a ona redovno počasti i fanove na Instagramu nekom provokativnom fotografijom.

U Bugarskoj je toliko popularna, da uživa status poput Ivane Španović u Srbiji. Svaka njena fotografija sa Instagrama redovno popunjava stranice sportskih portala u Bugarskoj.

I zbog seksi i provokativnih tetovaža takođe je slična našoj Ivani.

>>> Sara Vještica je najlepša sportistkinja Srbije: Brzo trči, još bolje izleda! (FOTO)

Ova 33-godišnja atletičarka se takmiči u trkama na 100 i 200 metara, a najveći uspeh ostvarila je 2012. godine kada je u Helsinkiju postala šampionka Evrope na otvorenom, a ima i zlatnu medalju sa EP u dvorani, kao i još dva srebra na prvenstvima Evrope.

VIDEO: Ovo je novi automobil Ivane Španović

Lalova je poznata i kao veliki borac, jer je 2005. godine doživela tešku povredu, zbog koje se čak dve godine nije takmičila. Ipak, uspela je da se vrati, a zatim i da ostvari najveći uspeh u karijeri osvajanjem zlata na EP.

Zbog seksi guze često fotografi na velikim takmičenjima zabeleže neke provokativne kadrove. Neke od njenih fotografija pogledajte u nastavku.

(Telegraf.rs)