Bio je sa Sarom Jo, "smeštali" mu aferu sa političarkom, a Batino srce je osvojila seksi Bugarka!

Aleksandar Atanasijević je izdominirao protiv Francuza, a ona je bila njegova podrška

Printskrin: Instagram.com/eci_

Jedan od najzaslužnijih za plasman Srbije u finale Evropskog prvenstva za odbojkaše bio je Aleksandar Atanasijević, koji je postigao 27 poena u polufinalu protiv Francuske.

On imao i podršku svoje lepše polovine, bugarske odbojkašice Jelice Vasileve, koja je bila uz njega putem malih ekrana, a na kraju meča je podelila radost sa fanovima na Instagramu.

Srpski odbojkaš i lepa Bugarka u vezi su duže od dve godine, a sudeći po fotografijama koje objavljuju na društvenim mrežama, može se zaključiti da su zaljubljeni do ušiju jedno u drugo.

Atanasijevića prate glasine da je veliki zavodnik, a pre veze sa Vasilevom imao je romansu sa pevačicom Sarom Jovanović, poznatijom pod nadimkom Sara Jo.

Nedavno su mu u Italiji, gde igra, "smeštali" aferu sa seksi italijanskom ministarkom Marijom Elenom Boski.

Mediji na Apeninima punili su novine vestima da je seksi ministatka u vezi sa srpskim odbojkašem. Prvobitno nisu otkrivali ime, ali su kasnije kao "glavnog osumnjičenog" okarakterisali korektora srpske reprezentacije.

Atanasijević i Jelica su na to odgovaraju zajedničkim fotkama i očigledno se nisu mnogo potresli na pisanja.

Nema sumnje, ona će biti uz popularnog Batu i za veliko finale protiv Slovenije, koje je na programu u nedelju od 17.30.

Video: Detalj koji je nekima promakao: Srbi zviždali Žaku Širaku

(Telegraf.rs)