Divac se krio od žene i velikih svetskih faca da bi gledao Partizan u Ligi Evrope!

I privoleo mnoge od njih da ga podrže pre kraja utakmice

Snežana Divac, supruga generalnog menadžera Sakramento Kingsa Vlada Divca "razotkrila" je svog muža da je tokom gala večeri krišom gledao utakmicu Partizana u Ligi Evrope.

Kingsi su trenutno u Indiji, odakle je vlasnik franšize Vivek Ranadiv poreklom, a u tom trenutku se "potrefilo" da crno-beli igraju protiv Astane u drugom kolu grupe L. Divac to nije hteo da propusti i imao je šta da vidi...

- Večera, sve u fulu. Najveće face NBA i Indije, a moj muž krišom gleda fudbal. Na kraju su svi navijali za njegov tim - napisala je Snežana Divac na Tviteru.

Da podsetimo, izabranici Save Miloševića pobedili su Astanu kao gosti sa 2:1, iako su imali više stopostotnih šansi i za ubedljiviji trijumf.

Ovo je Partizanu bila prva pobeda ove sezone u Ligi Evrope pošto su u prvom meču odigrali nerešeno sa AZ Alkmarom 2:2. Naredni meč igraju 24. oktobra protiv Mančester junajteda.

S druge strane, Sakramento se u Indiji zagreva za novu NBA sezonu u kojoj će Kraljevi, što u igračkom kadru, što u stručnom štabu i upravi imati čak petoricu Srba.

Video: Vlade Divac od petka u Kući slavnih

(Telegraf.rs)