Ko je milioner koji je oženio 23 godine mlađu srpsku teniserku? Broker, Kingse gleda iz 1. reda...

Srpski biznismen iz Amerike dugogodišju vezu sa Jovanom krunisao je brakom

Foto: Instagram/joja_93

Pažnju srpske javnosti privuklo zajedničko pojavljivanje košarkaša Bogdana Bogdanovića i teniserke Olga Danilović, na venčanju "koleginice" teniserke teniserke Jovane Jakšić. Nekada velika nada srpskog sporta uplovila je u bračne vode sa 23 godine starijim Vujadinom Jovićem, srpskim biznismenom koji živi i radi u Sakramentu. 

Za razliku od Jovane, koja danas zauzima 227. mesto na svetskoj rang listi, i čije se finale WTA turnira u Montereju 2014. godine koje je igrala protiv Ane Ivanović pamti, njenom suprugu ide mnogo bolje u poslovanju.

Tako se Jović, prema pisanju američke štampe, dovodi u vezu sa preko 13 kompanija koje je osnovao u periodu od 9 godina. Takođe, od njih je 5 aktivno i uglavnom se bave nekretninama. Jović je završio Univerzitet Konkordija, smer administracija i menadžment i u žižu javnosti tamošnjih medija je dospeo u oktobru 2015. godine kada je kupio zgradu Mercedesa za više od 7 miliona dolara.

Uz to, srpski biznismen je više nego aktivan na društvenim mrežama, a ono što je sigurno da je veliki ljubitlej sporta. Tako, osim tenisa prati i košarku. Redovan je na utakmicama Sakramento Kingsa i sedi u prvim redovima. Takođe, bio je i na Olimpijskim igrama u RIju 2016.godine gde je bordiro reprezentaciju Srbije.

(Tekegraf.rs)