Posle super-luksuzne vile Modrić pred El Klasiko pokazao sat koji vredi malo bogatstvo

Zarađen novac Modrić ulaže u skupe stvari

Foto: Guliver/Alex Livesey/Getty Images, Youtube/ Deployant.com

Ove srede od 20 sati Barselona na svom terenu dočekuje Real Madrid, a neposredno pre novog El Klasika Luka Modrić je još jednom pokazao koliko uživa u luksuzu. 

Naime, najbolji svetski fudbaler za prošlu godinu prvo je u elitnom naselju u Madridu La Moraleha kupio vilu vrednu 12 miliona evra, da bi ponovo privukao pažnju medija, i to ručnim satom.

Naime, Real Madrid priredio je Božićnu večeru na kojoj se pojavio i hrvatski fudbaler, u svečanom izdanju, kao i ostali, a p osvemu sudeći obraćao je pažnju na svaki detlaj. Tako je na ruci nosio sat Patek Philippe Aquanaut Chronograph od nerđajućeg čelika čija je cena kreće od 42 do 76 hiljada evra.

>>> Vreme je za El Klasiko! Sa dva meseca zakašnjenja zbog situacije u Katalonije, ali kad god došao, dobro došao. Pogotovo zbog stanja na tabeli gde su Barsa i Real izjednačeni i večerašnji (20.00) duel ima ogroman značaj. Kec na Nou Kampu je 1,85, iks 4,10, a dvojka 3,80, dok je tip 3+ 1,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Real Madrid.

Video: Ronaldo utajio 19 miliona poreza a na suđenje poneo dijamantski sat

(Telegraf.rs)

Teme