Detalji o 30 godina mlađem dečku Nejmarove majke: Sanjao da bude fudbalerov brat, a sad mu je "očuh"

Ko je Tijago Ramos koji je četiri godine mlađi od najboljeg brazilskog fudbalera, sa čijom majkom je započeo vezu

Foto: Instagram.com/tiagoramoss

Ovih dana je u medijima širom sveta odjeknula poput bombe vest da je Nejmarova majka Nadin Gonsalveš (52) u vezi sa trideset godina mlađim Tijagom Ramosom.

Neobična veza zbog ogromne razlike u godinama postala je predmet istraživanja u medijima, koji su došli do interesantnih detalja vezanih za 22-godišnjeg Ramosa.

Naime, on je četiri godine mlađi od samog Nejmara, čiji je veliki fan. Novinari su uspeli da saznaju da je on svojevremeno Brazilcu poslao poruku u kojoj je iskazao divljenje prema njemu i svojevremeno je sanjao da bude njegov brat i da igra s njim.

- Nejmar, fantastičan si, ne znam kako da objasnim emocije koje osećam, ja sam tvoj obožavalac. Kada vidim kako igraš i ja sam motivisan, nadam se da ću jednog dana imati priliku da ovu poruku pročitam sa tobom, da budem tvoj brat i igram sa tobom. Znam da ćemo se jednog dana upoznati jer sam ja sanjar, ali nikada neću odustati od cilja. Ostani uz Boga, mnogo uspeha i radosti ti želim - glasila je Tijagova poruka, koju je nedavno objavio uz fotografiju sa Nejmarom, nakon što je dobio priliku da ga upozna.

Ovaj san mu se samo delimično ostvario. Dobio je priliku da Nejmaru sve to kaže u oči, čak i da bude deo njegove porodice, ali ne kao brat, već kao "očuh".

I sam Tijago se nekada bavio fudbalom. Igrao je za Feroviario iz Fortaleze, jedan od najjačih timova države Seara u severozapadnom Brazilu, koji je aktivan u C diviziji.

Veliki je navijač Real Madrida, pa je pitanje koliko će se on i pastorak slagati po tom pitanju, jer je Nejmar bivši igrač Barse u koju je silno želeo da se vrati.

Međutim, kada je Tijagu karijera fudbalera propala, okrenuo se modernim profesijama i sada je gejmer i igra za jedan od najjačih e-sports timova u Brazilu.

Aktivan je na društvenim mrežama i često objavljuje fotografije svog obnaženog tela koje je u mišićima, pa ne iznenađuje što je veliki fan treniranja i teretane, a takođe je i veliki vernik, što je slučaj sa mnogim Brazilcima.

Pogledajte neke od njegovih fotografija:

Pogledajte i neke od fotografija Nejmarove majke:

Video: Prvo mlađi 18 godina, a onda stariji 22 godine: Buran ljubavni život Pamele Anderson

(Telegraf.rs)