Šokiraće vas koliko puta dnevno Vanda i Mauro Ikardi imaju seks!

Poznati par baš ima "ispunjen dan"

Foto: Profimedia

Bivši italijanski fudbaler Danijele Adani bio je gost uživo na Tviter kanalu Kristijana Vijerija i tom prilikom je otkrio neke bombastične izjave, pogotovo one koje se tiču Vande i Maura Ikardija!

Naime, Adani je otkio da poznati par ima 12 puta dnevno seks - i to nakon što je pričao o seksualnom životu Saliua Lasisija, nekadašnjem igraču Parme i Rome, koji nije mogao da se odbrani od žena kada ode u rodnu Obalu Slonovače.

Adani je rekao da se Lasisi u Italiju vraćao potpuno iscrpljen i da nije mogao da stoji, ali javnosti je pažnju svakako više privukao slučaj Ikardi. Pogotovo što se Vanda u prošlosti nije libila da govori o njihovom životu u spavaćoj sobi.

Svojevremeno je istakla da ona i Mauro svako veče upražnjavaju oralni seks, a komentarisala je i odluku Antonija Kontea da zabrani polne odnose igračima Intera dok je Ikardi bio član Neroazura.

- Konte bi jednom trebalo da proba da ima seks pre meča. Ipak, Mauro je profesionalac i ništa ne radi pre utakmice. Takođe, ukoliko rezultat bude loš ili on odigra loše, uopšte me ne pogleda posle - rekla je Vanda svojevremeno.

U nastavku pogledajte i Vandine fotografije i uverite se zašto Mauro ne može da odoli svojoj suprugi:

(Telegraf.rs)