Borjan odveo Snežu u rajski smeštaj od 1.200€ za noć: Iz sobe izlaze u svoj bazen s pogledom na more

Kapiten Zvezde posle naporne sezone i obaveza u reprezentaciji Kanade konačno dobio priliku za predah

Poslednjih godina je Milan Borjan sa svojom suprugom Snežanom često letovao na Maldivima i u Dubaiju, ali je ovoga puta odlučio da promeni destinaciju za odmor. Tako je za ovo leto s porodicom otputovao u Bodrum u ekskluzivnom hotelu LuJo, u kojem imaju deluks smeštaj.

Na sajtovima za rezervisanje smeštaja smeštaj u ovom hotelu i ovakvom smeštaju sa "ol inkluziv" uslugom za noć košta 1.200 evra za dvoje s detetom.

Borjan je na letovanje krenuo sa suprugom Snežanom, a tu je i njihov sin Filip, a njegova supruga je već objavila nekoliko snimaka iz sobe, kao i sa plaže, gde se vidi u kakvom luksuzu će uživati narednih dana.

Borjanu je ovo bio prvi odmor posle naporne sezone sa Zvezdom u kojoj je bio jedan od najboljih igrača tima koji je osvojio duplu krunu i prezimio u Evropi. Nakon toga je sa Kanadom imao nedavno obaveze u kvalifikacijama za Mundijal, gde je takođe bio uspešan i izborio je istorijski baraž za Mundijak u Kataru, pa je sebi dao oduška da odmori i uživa u najboljem mogućem smeštaju.

U sobi ih je dočekao skupoceni šampanjac Moet, kao i desert u vidu jagoda s čokoladom. Umesto običnog balkona, iz sobe se izlazi u privatni bazen koji ima divan pogled na more.

Pogledajte i sami sve to u galeriji koja je pred vama:

(Telegraf.rs)