"Varao me sa pola Evrope i Argentine": Bivši igrač Reala ponovo na udaru zbog preljube

Ovoga puta u javnost je izašla njegova bivša devojka, uz napomenu da ga je supruga prošle godine uhvatila na gomili sa drugom

Printskrin: Instagram/giseladulko

Nekadašnji fudbaler Reala Fernando Gago oduvek je bio poznat kao veliki ženskaroš, a potvrda je nedavno stigla i od njegove bivše devojke Mihaele Vaskez!

Miahela se, naime, zabvaljala sa Gagom kada je ovaj došao u Real, a sudeći po njenoj priči bivši vezista je bio neveran.

- Zbog njega sam otišla u Madrid. Imao je 19 godina i osećala sam veliku strast prema njemu. Bila je to teška veza. Veoma je teško biti s fudbalerom. Srećom, tada još nije bilo Instagrama, ali šta bi se tek dešavalo da ih je bilo.  Raskinuli smo, jer me je prevario s pola Argentina i pola Evrope. Znam li koliko me je puta prevario? Čula sam određene priče, ali ko zna. Imali smo 19 godina, a on je iznenada imao novac i moć. Šta mladom momku više treba - zapitala se Mihaela i dodala:

Nikad ga nisam osuđivala. Pokušala sam da razumem momka koji ima 20 godina, koji je iznenada uletio u ogroman novac i koji odjednom može da napravi sve što želi. Smatram da je zbog toga izgubio glavu. Bila sam verna sve dok nisam vidjela da smo na putu ka raskidu. Morala sam da se osvetim. Bila je to čista osveta.

Inače, Gago se sada bavi trenerskim poslom i od 2011. godine je bio u braku sa nekadašnjom teniserkom Žizelom Dulko. Međutim, prošle godine se pojavila vest da je Gago svoju ženu prevario sa njenom najboljom prijateljicom.

I to u njihovom zajedničkom krevetu, te da ih je upravo Žizela uhvatila na gomili i tražila razvod:

(Telegraf.rs)