Istopićete se od nežnosti: Novak Đoković objavio prvu fotku sa ćerkom Tarom (FOTO)

Novak Đoković i njegova supruga na okupu sa sinom i ćerkom

Novak Đoković nedavno je postao otac po drugi put, kada je njegova supruga Jelena na svet donela devojčicu Taru. Novak se posle rođenja ćerke nije oglašavao nekoliko dana, ali je u subotu objavio prvu fotografiju sa novim članom porodice.

>>> NAJBOGATIJI SVIH VREMENA JE SRBIN: Đoković na tronu, iza njega Federer, Rafa, Serena, Sampras, Agasi...

Novak, Jelena, Stefan i Tara su se udružili i stavili su svoje ruke jednu na drugu, a najbolji srpski teniser je to objavio na svojim profilima na društvenim mrežama, gde je i zahvalio svima za podršku i čestitke koje je dobio.

- Sa velikom radošću i ponosom želim da podelim sa vama da smo doveli našu malu Taru kući kod svog brata Stefana. Jelena i ja smo svaki trenutak njenog dolaska na svet proživeli zajedno i kao muškarac, moram da izrazim veliko divljenje i zahvalnost svakoj ženi...

- Koliko bola i nesebičnog davanja žene prođu da bi stvorile, donele na svet i odgajile ta mala božanstvena bića... kakav blagoslov! Hvala vam svima na porukama i čestitkama. Jelena i Tara su moja dva anđela, a Stefan je ponosni stariji brat koji želi da učestvuje u Tarinim rutinama. Život je divan - napisao je Novak na svom Fejsbuk profilu.

(Telegraf.rs)