Ovako se stvaraju šampioni! Novakova igra sa sinom Stefanom je jedna od najlepših stvari koju ćete videti danas (VIDEO)

Lep snimak raznežio Đokovićeve fanove

Novak Đoković se polako sprema za nove teniske izazove u Americi, a prvi asistent ovaj put mu nije ni Marijan Vajda ni Pepe Imaz, već sin Stefan.

Mališan je već bio hit Vimbldona na kom je Novak osvojio titulu, a sada je oduševio Novaka posle jednog od treninga u Marbelji.

- Pokušavam da sustignem Stefana, ali izgleda da je on sve brži i brži. Presrećan sam što mogu da provedem vreme s njim napolju. Stvarno se uvek trudimo da što više vremena provedemo zajedno na otvorenom, u prirodi. Uopšte nije lako angažovati i zabaviti decu napolju, ali imao sam sreće da naiđem na jedan poligon gde deca uče da voze bicikl. Stefan je video jednog dečaka kako trči po poligonu i to mu se baš svidelo, pa se i on priključio, a poveo je i mene sa sobom - započeo je Novak priču o svojoj avanturi.

- Taj mali dečak je motivisao mog sina i po ko zna koji put dokazao da jedni druge možemo inspirisati jednostavnim stvarima. Osećam se stvarno blagoslovenim što mogu da provodim vreme sa Stefanom i da gledam kako raste. Deca se brzo menjaju, pokušavam sebe da podsećam na to što češće. Tokom vremena koje provodimo zajedno mogu pozitivno i negativno da utičem na to kako će se on razviti. Toliko sam zahvalan što sam roditelj. Učitelj i učenik sa svojim sinom u isto vreme. 

(Telegraf.rs)